jubileum CommU2

Dank voor de mooie opdrachten en het vertrouwen in CommU2.

De afgelopen 10 jaar zijn er veel websites met mijn tekstuele handtekening verschenen. Ik wil mijn klanten daarvoor bedanken en verheug me op alle nieuwe opdrachten in de toekomst.
Schrijven is praten op papier en in dit jubileumjaar ga ik me nog meer verdiepen in de de manier waarop wij mensen met elkaar (mis)communiceren. Tijdens het schrijven van mijn eerste boek “Een hart gelach” heb ik gemerkt wat een boek voor mensen kan betekenen en ik ga een tweede boek schrijven. Een zakboekje communicatie zogezegd. Begin 2018 hoop ik het resultaat te kunnen laten zien.

Alleen jij weet wat je niet vertelt.

een hart gelach

Communicatieboek pffff

Waar ben ik aan begonnen? Het idee, een origineel communicatieboek schrijven, was een spannende gedachte maar de uitwerking is een stuk moeilijker. Hoe meer ik schrijf hoe meer het gaat lijken op een zelfhulpboek. Voor mij welteverstaan. Maar de eerste hoofdstukken staan op papier, de thema’s zijn bekend en ik volhard. Is er een communicatiethema waar jij iets over kwijt wil, geef het aan me door.

tekstadvies CommU2 Leeuwarden

Eerlijke communicatie

Bestaat dat? Gebruiken we niet liever leugentjes om bestwil zodat anderen ons aardig vinden en accepteren? Ja soms wel maar persoonlijk houd ik meer van eerlijke feedback dan van beleefdheden. Feedback is een cadeautje om door te kunnen groeien. Tegelijkertijd kan het moeilijk zijn vanwege het spanningsveld tussen de wil om te leren en de behoefte om geaccepteerd te worden. Bedenk altijd: eerlijk duurt het langst.

Een hart gelach bestellen

Communicatie in de zorg

De zorg en communicatie staan soms op gespannen voet met elkaar. In dit boek vertel ik het spannende en waargebeurde verhaal van  een medisch specialist die vecht voor zijn leven en de communicatieperikelen rondom zijn bed die het er niet makkelijker op maakten. De medische misser veranderde alles. Een betere communicatie draagt bij aan een betere zorg.

Bestel het boek