CommU2 bezoekt klassieke auto beurs WTC Leeuwarden

Ambassadeur van mijn klanten

Mijn betrokkenheid bij klanten groeit op het moment dat ik start met een nieuwe opdracht. Ik begin met het bestuderen van alle uitingen van het bedrijf, ik ga op verrassingsbezoek, bekijk de concurrentie, stel helder een treffende profilering op en word als vanzelf ambassadeur van het bedrijf. Ik schrijf nooit over klanten en bedrijven waar ik niet in geloof. en met veel plezier word ik als vanzelf klant bij mijn klant. CommU2 Leeuwarden

 

Klassieke autobeurs Leeuwarden

CommU2 was natuurlijk aanwezig op de klassieke auto beurs in het WTC in Leeuwarden. Uitgenodigd door Garage De Basis heb ik mijn hart kunnen ophalen aan antieke en historische auto’s. Een soort Memorylane waar deze Renault 4 mijn bijzondere aandacht trok. Ik heb mijn hart opgehaald. Jeugdsentiment.