Met de ene gesprekspartner loopt elk gesprek soepel, lijkt het alsof er direct een klik is, en met de ander lukt het nooit. Wil jij met meer mensen  contact maken en niet langer op veilig spelen door je mond te houden en pas achteraf te bedenken wat je had moeten zeggen? Probeer dan eens een nieuwe strategie en laat mij je wegwijs maken in hoe we jouw verhaal effectiever kunnen formuleren.

communicatieadvies CommU2

Wat?

Als we ons huis niet kunnen of willen schilderen, vragen we een schilder. Waarom doen we dat ook niet met onze woorden? Een investering in communicatie en strategie betaalt zich snel terug. Met als resultaat dat we in elk gesprek onszelf kunnen zijn zonder al teveel ergernissen of miscommunicatie.

Hoe?

In een persoonlijk gesprek stel ik je vragen, vragen en nog meer vragen om uiteindelijk de pleister over alle teksttwijfels er vanaf te trekken. Als kritische buitenstaander en positieve meedenker wijs ik je op een alternatieve koers.

Waarom?

Al jouw ideeën, plannen en dromen verwerken we in een nieuwe communicatieaanpak waarbij jouw competenties de hoofdrol spelen. Zowel mondeling als schriftelijk kun je hiermee een koerswijziging inzetten. De nieuwe inzichten en praktische handvatten geven jouw woorden het vooraf beoogde effect.

Wat kost het?

Voor een eenmalige gesprek betaal je € 75,- en de drankjes zijn voor mijn rekening. Ben je niet tevreden, vind je dat je te weinig aanknopingspunten hebt gekregen en zeg je me dit ter plekke, dan verscheur ik mijn rekening en betaal jij de drankjes.