Wat is een goed gesprek met een communicatieprofessional jou waard? Een kritische buitenstaander met een frisse blik die jouw teksttwijfels verandert in praktische handvatten zonder een al te forse investering. In slechts 1 gesprek pakken we je communicatieve hobbels en bobbels aan. Word tekstueel weerbaar!

communicatieadvies CommU2

Wat?

Een schilder schildert ons huis vaak beter dan dat we dat zelf kunnen. Dat geldt ook voor de woorden die we nodig hebben voor een goed verhaal. Investeer in een communicatiestrategie. Het betaalt zich snel terug in minder ergernissen en miscommunicatie en meer eigenheid.

Hoe?

We gaan om tafel zitten en ik stel je vragen, vragen en nog meer vragen. De antwoorden komen als vanzelf aan bod en hiermee kun je uiteindelijk zelf aan de slag. Een buitenstaander ziet namelijk meer dan een bekende en durft de pleister er in een snelle beweging af te trekken.

Waarom?

Om jouw communicatie effectief en efficiënt in te zetten. We gaan die sluimerende ideeën, plannen en dromen uitvoeren! Of afvoeren. Met jouw competenties veranderen we jouw communicatieaanpak. Met nieuwe inzichten en praktische handvatten krijgen jouw woorden het beoogde effect.

Wat kost het?

Voor een eenmalige gesprek betaal je € 75,- en de drankjes zijn voor mijn rekening. Ben je niet tevreden, vind je dat je te weinig aanknopingspunten hebt gekregen en vertel je me dit direct na afloop, dan verscheur ik mijn rekening en betaal jij de drankjes.