CommU2 is Cécile Frencken en ik heb 11 jaar een tekst- en adviesbureau. Ik schrijf, adviseer, presenteer en inspireer ondernemers in het MKB. Daarnaast heb ik een ‘Een hart gelach’ geschreven en ik wil meer boeken schrijven. Alles draait om verhalen! Ook een website, brochure, speech, posts op social media en een presentatie, ze vertellen altijd een verhaal.  

wie is CommU2

Mijn verhaal

Ik heb communicatie gestudeerd aan het H.I.B.O. te Gent/België (Heao) en in Frankrijk Alliance Francaise gevolgd. Ik had het idee destijds om als tweetalige communicatieadviseur in België aan de slag te gaan, maar het liep anders. Ik kreeg een baan in Eindhoven. Ruim 10 jaar lang was ik sales- en marketingmanager voor Drukkerij Vrijdag in Eindhoven en ik had de verantwoordelijkheid over klanten als Heineken, Bols, Verkade, Agio, De Kuyper, Kneipp en andere A-merken. Niet de kleinste bedrijven en van de grote jongens, zowel nationaal als internationaal, heb ik heel veel geleerd en deze kennis en vaardigheden zet ik graag in voor mijn MKB-klanten van nu.

Na mijn verhuizing van Brabant naar Friesland werd het tijd voor iets nieuws: een eigen bedrijf. We zijn nu 10 jaar verder en ik ben nog steeds razend enthousiast over mijn opdrachten en opdrachtgevers. Onderstaande video toont deels wie ik ben en wanneer je meer wil weten, bel of mail me dan voor een afspraak op 06-13836674 of info@commu2.nl

Waar blinkt CommU2 in uit?

CommU2 is een tekst- en adviesbureau met een kritische, open en eerlijke invalshoek. Voor ondernemers en bedrijven die liever het eerlijke verhaal vertellen in plaats van een fictief of opgeklopt verhaal. Het eerlijke verhaal in webteksten of een presentatie loont altijd. Het is vele malen spannender dan welk verzonnen verhaal ook. Het eerlijke verhaal is een overtuigend verhaal en een informatief verhaal.

CommU2 werkt projectmatig voor bedrijven met uiteenlopende producten en diensten. Net zoals elk bedrijf uniek is, zo schrijf en bedenk ik teksten die voor elk bedrijf weer anders zijn. Verwacht van mij geen standaard geneuzel zoals unieke locatie of klantvriendelijke service, maar slechts een eerlijk verhaal.
Ik schrijf niets wat er niet is!

Wat doet CommU2?

Het zenden van een boodschap is slechts de eerste stap. Een eerlijke en sprankelende boodschap nodigt uit om verder te lezen en te luisteren. Het zet aan tot een telefoontje, een bezoek of een klik. Het trekt potentiële klanten aan, maakt dat bestaande klanten blijven komen, bindt leveranciers en creëert ambassadeurs. Zenden alleen is niet genoeg, ontvangen worden is het doel.

communicatieadvies CommU2 webteksten schrijven boeken van CommU2

Mijn opdrachtgevers

Mijn klanten zijn divers en dat houdt mij nieuwsgierig en maakt mijn teksten scherp. Ik heb teksten geschreven voor en advies gegeven aan onder andere:

  • verzekeringen, pensioenen en overnamepolissen;
  • een politieke partij;
  • de gemeente Leeuwarden: bidbook voor de hoofdstad van de smaak;
  • een schoonmaakbedrijf, een drukkerij, een schildersbedrijf, een hoveniersbedrijf;
  • een schoonheidssalon, haptonomie praktijk;
  • adviseurs, coaches en specialisten.