Ondernemers willen kansen pakken, meebewegen met de markt en een goed product met dito dienstverlening neerzetten. Elke dag weer. Maar over de woorden die we uitspreken denken we niet lang na. Dat is jammer want elk woord dat we uitspreken kan het verschil maken tussen een opdracht of geen interesse. Maar wie kun je vragen voor advies? Wie durft eerlijk tegen je te zijn? Wie kan als sparringspartner luisteren? Wat dacht je van een collega-ondernemer die veel bedrijven van binnen ziet, veel ondernemers spreekt en met een kritische bril op pad gaat!

 • integer en eerlijk advies
 • zegt wat je moet horen in plaats van wat je wilt horen
 • communicatiedeskundige met MKB ervaring
 • ruim 11 jaar eigen tekst en adviesbureau
 • dagelijks met profilering in de weer

Wat doet een communicatiepartner?

Kennis is nutteloos als je die niet kunt overdragen. Maar hoe draag je kennis, expertise, autoriteit, passie en visie over op een grote groep of een select gezelschap? Via Facebook of op je website richt je je tot (potentiële) klanten, via een presentatie voor een select gezelschap of met een intrigerende pitch voor een jury. CommU2 kent de hypes en de trends, maar gaat liever op zoek naar wat jou onderscheidt als ondernemer en als bedrijf. Door vragen te stellen, te luisteren en te kijken.

Eerste vraag: waar is jouw bedrijf goed/beter in?
Tweede vraag: waar blink jij in uit?
Derde vraag: waar is jouw bedrijf en waar ben jij minder goed in?

communicatieadvies CommU2
webteksten schrijven

Wat doet CommU2?

 

Hoe?

Als iets je niet past, mist het overtuiging en werkt het niet. Dat geldt voor de koers van een bedrijf maar ook voor je presentatie. Trakteer je bedrijf op een kritische buitenstaander. Niet in een training of workshop met standaard oplossingen, maar in een 1 op 1 gesprek met concrete handvaten. Pak online en offline het podium. Ben je benieuwd, klik hier hoe CommU2 werkt en zie wat je te wachten staat.

Ben jij toe aan een inspirerend gesprek? 

 1. Bel of mail voor een afspraak.
 2. Op elke gewenste locatie
 3. Ik zorg voor de catering, jij voor de vragen.
 4. Ik ben het vonkje, jij de ontsteking
 5. Een concrete aanpak op maat
 6. Prijskaartje: € 150,- excl. BTW en reiskosten
 7. Maximale duur is een dagdeel