Ondernemers pakken kansen. Elke dag. Ook teksten bieden groeimogelijkheden en één woord of zin kan het verschil maken tussen een opdracht en geen interesse. Dat geldt ook voor publieke optredens, het zijn kansen om de klantenkring te vergroten en van toehoorders ambassadeurs te maken. Bel CommU2, de kritische sparringspartner voor open en eerlijk tekstadvies!

zelf teksten schrijven of een tekstprofessional inhuren

Wat?

Het is de toon die de muziek maakt en het zijn woorden die een verhaal vertellen. Je website spreekt tot klanten, met een presentatie bereik je het publiek en een intrigerende pitch pakt een jury in. CommU2 kent de hypes en trends, maar schrijft liever over wat jou onderscheidend maakt.

Hoe?

Zelfmarketing is een vak apart. Hoe vertel je een verhaal? Bereikt jouw boodschap de klant? Wat benadruk ik en wat laat ik weg? Loop je met deze vragen rond, laten we dan eens afspreken. Het gaat niet om het zenden van een boodschap maar om het ontvangen ervan.

Waarom?

Omdat je wil opvallen in de massa! Een smoel wilt geven aan je bedrijf. Een goede eerste indruk wil maken zodat de wereld weet waarin jij verschilt van de anderen. Geef jouw unieke verhaal de juiste kleuren en woorden mee en laat zien en horen wie je bent en wat je doet!

Wat kost het?

Tijdens het eerste gesprek waarin we aftastend te werk gaan, kom ik met verschillende mogelijkheden en het daarbij behorende kostenplaatje. Mijn uurtarief is € 75,- excl. BTW maar gewoonlijk werk ik met een vooraf afgesproken projectprijs zonder naheffingen en inflatiecorrectie.